En liten sömnig pittoresk kustpärla

Vädergudarna har verkligen varit med oss på våran västkusttripp. Efter att ha vinkat av Varberg begav vi oss vidare mot Fiskebäckskil. En liten sömning pittoresk kustpärla.


Ni vet när man har fotat alla fina prunkande gränder och fina hus, som har massor av blommor i hela trädgården. Går det liksom inte att fota mer. Samma blir det med alla fina havsvyer. Det är magiskt med havet, killarnas otröttliga krabbfiske och båtarna vars master slår i vinden. Jag älskar det!

För några veckor sen hittade min man detta hotell på Facebook och bokade det. Det är första sommaren hotellet har öppet och jag kan verkligen rekommendera en vistelse här. In och boka bums!

hotellet

Rummet vi fick var rymligt och stort med två små balkonger. Allt är smakfullt inrett med lugna färger. Varje rum har sin egen historia. En hyllningshistoria till personer som bott ute på kustremsan. Nu har några fått ett rum uppkallat efter sig, här på hotellet.

Gamla hedliga herrbetjänter kan man aldrig få för många av. Den här skulle jag gärna tagit med hem.

Ett litet hus vid sidan av hotellbyggnaden, fungerar som samlingsrum eller konferensrum om man ville samlas flera. Ett glas vin en regnig dag i lugn och ro kändes inte alls fel. Full av möbelinspiration var det dags att checka ut och bege sig hem till landet, åkrarna och djuren. Same same, but very different!

Hoppas ni har en skön ledighet för eller senare!

Kategori Övrigt, Resor och taggad , . Bokmärk inlägget.

En kommentar till En liten sömnig pittoresk kustpärla

  1. Gratisvavvan säger:

    Mysigt ställe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *