En riktigt fin sommardag

Igår var den första riktiga sommardagen, tycker jag!  Varmt å skönt och tröjan åkte inte fram förens senare på kvällen. På väg hem för att göra lunch, plockade jag med mig en jasminkvist från trädgården. Jag önskar så att ni kunde känna doften av den, helt ljuvlig!

Sådana varma dagar är det perfekt med flädersaft, jag älskar fläder! Det är inte helt fel att blanda koncentrerad flädersaft, Prosseco, lite fruktsoda eller Loka citron Crush, is, citron och mynta. Det blir en riktigt smaskig sommardrink. Har ni inte provat det kan jag verkligen rekommendera er att göra det, mums!

Att få äta sin lunch ute är ju verkligen en enorm vardagslyx på sommaren.

När man inte kan äta mer sill och potatis, som jag personligen tycker är den absolut snabbaste sommarmat man kan tillreda. Så blir det ju väldigt ofta här hemma omelett i olika varianter. Igår blev det en lökomelett med sallad till.

Håller vädret i sig tror jag nog att det blir en fläderdrink med Prosseco och lite grillat till kvällen.

Trevlig helg önskar jag er alla!

Kategori Familjen, Mat, trädgård och taggad , , , . Bokmärk inlägget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *