En vår i blommigt tecken

Sitter och tittar ut genom fönstret och ser att snö faller ner, lite men ack dock! Fy fy fy. Får njuta lite extra av den underbara helgen som gott. I fredags plockade jag in en syrénkvist, en liten minirabarber och satte ner en kvist från en pelargon i vaser.

Går ju fin fint att ha rabarber i vas men vi äter rabarber morgon, middag och kväll i olika former. Hur var det där med att inte äta förmycket av det, tro?

Jag har också handlat hem växter för att sätta ut men det vågar man ju inte göra en på ett tag, tyvärr. Ni som inte bor på landet kan inte förstå hur sällsynt det är att kunna ha dörrarna öppna utan att få in tusentals fluggor eller mygg. Jag njöt verkligen i fulla drag av den friska brisen medans jag gjorde i ordning fredagsmiddagen.

Vi hade besök och vi bjöd på vit sparris från Hjo med hollandaiesås och litet skinkflarn, så himla enkelt och gott!

Sen åt vi en matig sallad med potatis, kapris, bönor mm till det hade jag färsk tonfisk som vi grillade på grillen. Har varit lite slö med fotandet så har inga bilder på det. Efter det blev det såklart en rabarberpaj med syrad grädde. Skriker vårmiddag om det. Bra enkla råvaror med extremt liten tillagning – Kanon!

På lördagen bar det av på fyrtioårs fest tillsammans med goa tjejkompisar. Där på morgonkvisten med håret ståendes som en kvast och med allmänt slitet utseende (det bjuder jag på), var det dags att prova liiite kläder för att se vad jag skulle ha på mig. Jag bestämde mig för att ha min blommiga kostym som jag just hade skickat efter från zara

Som om inte det var nog med blommor så sprang jag över en byxdress för ett tag sen på H&M för 75 kr. Hahaha Det var ju bara att plocka med sig kände jag. Blir perfekt till mina blå adidas skor.

Sen bara det av för att möta upp mina vänner för ett roligt dygn med tjejprat och lite bubbel.

Nu hoppas vi på en bra vecka och att värmen snabbt kommer tillbaka.

Kategori Familjen, Mat, Övrigt. Bokmärk inlägget.

En kommentar till En vår i blommigt tecken

 1. Anette säger:

  Vilken lyxmiddag du bjöd vännerna på 🙂
  Det enkla är ofta godast ju!
  Fint med tjejsnack, det behövs liksom ibland.
  Å du blommiga kläder, det är fint på dig.
  Själv har jag kommit in på det rosa.
  Köpte en rosa jacka igår.
  Livet ramlar på, nu är min mamma sjuk och ligger
  på kardiologen. Det är lite skört, men mor hoppas på att få komma hem snart.
  Vi måste ordna till så att det blir bra för henne med rätt tillsyn o så hemma.
  Hoppas på värme o mer sol snart. Det behöver vi!
  Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *