Fredagens melodi. Salta pinnar och stryktvätt.

Halva nöjet med sommar och livet är ju att få njuta av god mat. Lite extra njuter jag av att kunna gå ut och hämta maten hemma på gården. I år är dock vår trädgård något fattigare på grönsaker, tyvärr! I en av pallkragarna har jag sått ätbara blommor. Vi får se om dom orkar komma upp och slå ut ordentligt. En blomma man alltid kan lita på är Ringblomman. Finfin att repa i sallader!

Barnen har tävlingar mellan sig och sina kompisar om vem som kan äta mest chili.

Efter att ha spenderat dagen i trädgården med diverse saker, skulle en skön dusch och en lugn eftermiddag/kväll sitta fint. Just där och då kändes det som en bra ide att ta fram tvätten och strykbrädan. Jag kan tycka att stryka och lyssna på bra musik kan vara riktigt rogivande, då och då! Barnen iväg på roligheter och mannen borta på sitt håll över helgen, var det väldigt lugnt och skönt.

Halvvägs genom tvätthögen börja jag fundera på om jag verkligen gjorde rätt i att tack nej till en konsertbiljett med Håkan Hellström som är i stan ikväll.

Skyll dig själv tänker jag, det är inget synd om dig! Jag stegar iväg till skafferiet för att leta efter något smaskigt att äta. Den som letar den finner och jag fann – Salta pinnar, SALTA PINNAR!

Ibland gör man klart fel val, helt klart. Nu vill jag inte stryka, ha det lugnt å skönt och äta salta pinnar. Det var inte alls det här jag skulle gjort ikväll, nu vet jag det!

Fredagens melodi Salta pinnar och stryktvätt 🙂

Kategori Mat, Tänkvärt, trädgård. Bokmärk inlägget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *